В гостях у друзів - кафедри ветсанекспертизи та судової ветеринарної медицини Харківської державної зооветеринарної академії!

19 вересня 2017 року

Доцент кафедри патологічної анатомії Сердюков Ярослав Костянтинович взяв участь у науково-практичній та навчально-методичній конференції, присвяченій 140-річчю з дня народження вченого-ветсанексперта Харківської державної зооветеринарної академії, професора Петрова Олексія Михайловича "Актуальні питання, новітні здобутки та перспективи розвитку гігієни і експертизи харчових продуктів та судової ветеринарної медицини", яка відбулася 14 - 15 вересня 2017 року.

Конференцію відкривали ректор Харківської державної зооветеринарної академії професор, доктор сільськогосподарських наук доктор філософії Барановський Дмитро Іванович та організатор конференції професор, доктор ветеринарних наук, завідувач кафедри ветсанекспертизи та судової ветеринарної медицини Яценко Іван Володимирович. В рамках конференції біля кафедри ветеринарно-санітарної експертизи та судової ветеринарної медицини відкрито меморіальну дошку в честь і пам'ять професора О.М. Петрова.

На пленарних засіданнях було проголошено доповіді щодо якості й безпечності харчових продуктів в сучасних умовах; судово-ветеринарні аспекти, котрі трапляються в нинішніх реаліях. Ярослав Костянтинович мав змогу виголосити доповідь на тему "Проблеми судової експертизи за утоплення тварин". Для учасників конференції було організовано екскурсію до музею історії Харківської державної зооветеринарної академії, а також гостей запросили на прогулянку містом та у екопарк Фельдмана.

Координатор з сайту кафедри патологічної анатомії
к.вет.н., доцент Гаркуша С.Є.
 


 
 
 
 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook