Вітаємо з Днем працівника лісу!

18 вересня 2022 року

Шановні лісівники! 

Ліс – не лише унікальний і безцінний дарунок природи, окраса рідної землі, а й запорука нашої екологічної безпеки, основа економічної стабільності. Професія лісівників потребує не лише знань, відданості роботі, а ще й усвідомлення відповідальності перед поколіннями, які житимуть після нас, бо від того, наскільки професійно і віддано ви ставитеся до роботи, залежить, яким буде ліс, природа через століття.

Надважливу справу роблять лісівники, які живуть і працюють у зоні бойових дій у Донецькій і Луганській областях, на Харківщині та Херсонщині. Сотні наших працівників сьогодні боронять нашу землю, а тисячі працівників лісового господарства щоденно працюють в лісі на лінії зіткнення. Значна частина лісівників вже стала небесними ангелами, вічна їм пам'ять… Дякую справжнім патріотам українського лісу – працівникам лісового господарства за повсякденну, нелегку роботу!

Неоціненним є внесок науковців та освітян, які готоють майбутніх фахівців лісівничої галузі, творять інновації та досліджують ліс!

Бажаю здоров’я, удачі, достатку, мудрості й терпіння, злагоди й успіхів. Творчого натхнення та віри в прекрасне майбутнє України.

Нехай у вашому житті рясно сходять пагони любові й добра, які ви щиро сієте у своїй самовідданій праці! Всім миру і здоров’я!   


Перемога буде за нами!

 


З великою повагою 
 –

ректор НУБіП України,

академік НАПН України,

професор,

доктор педагогічних наук       Станіслав Ніколаєнко

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook