ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ МОЛОДІ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ІЗ АМЕРИКАНСЬКИМ КОЛЕГОЮ

14 вересня 2017 року

14 вересня 2017 року в стінах факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України за ініціативи Артема Роговського відбулася зустріч з представниками Ради аспірантів та Ради молодих вчених факультету.
Артем Роговський – випускник нашого факультету (2001 року), нині працює DVM, MS, PhD, DACVM у найбільшому в Техасі університеті Texas A&M University.
Перша зустріч була ознайомчою. Спочатку Артем розповів про себе, акцентував велику увагу на основних аспектах навчання в університетах США, розповів про власну наукову діяльність. Увагу учасників привернула розповідь гостя про відкриття власної лабораторії «Rogovskyy Lab» (напрям – ветеринарна мікробіологія) за кошти університету.
Ведучим зустрічі був Артем, який радісно провів дискусію з кожним учасником. Постановка питань, які його цікавили – науковий напрямок, ціль і мета наукових досліджень. В свою чергу учасники активно задавали питання про навчальний процес в Texas A&M University, наукові лабораторії, клінічні кафедри та фундаментальні дисципліни.

Хочеться відмітити те, що Texas A&M University посідає ІІІ-тє місце серед ВУЗіВ США щодо підготовки фахівців ветеринарної медицини і V – у світовому рейтингу.
Наступна зустріч буде ще цікавішою, бо Артем пообіцяв підготувати лекцію англійською мовою про хворобу Лайма, адже це прекрасна можливість для молоді нашого факультету перевірити свої навики англійської.
Запрошуємо всіх бажаючих відвідати даний захід в середу 20 вересня 2017 року о 10:00.
Аудиторія визначається.
Обіцяємо, буде цікаво!!!

Голова РА Роман Білошицький
Голова РМВ Наталія Друзь


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook