Студент факультету інформаційних технологій Олександр Бондаренко потребує нашої допомоги

13 вересня 2017 року

     Студент факультету інформаційних технологій Олександр Бондаренко міг розпочати навчальний рік разом з друзями в навчальних аудиторіях, але тяжка хвороба змусила опинитися на лікарняному ліжку Національного інституту хірургії та трансплантології ім. О.О.Шалімова. Він чекає на трансплантацію печінки, що запланована на листопад цього року.
    Сашко справжній борець, він багато витримав, але не втрачає сили і бажання боротися з недугом. Йому всіляко допомагають друзі, одногрупники, педагогічний колектив факультету.

     Ми з проханням допомогти стукаємо в усі «можливі» двері, багато з яких так і залишаються закритими. Шановні колеги та студентство НУБіП України, Ваші серця найближчі!!! Не залишайтеся байдужими. Нас багато!!! Кожна гривня дійсно може врятувати життя Сашку.

  

     Студентський актив розпочав збір коштів для його підтримки. Ми поширюємо інформацію у соціальних мережах, встановили скриньку допомоги в навчальному корпусі 15 та плануємо провести волонтерську акцію по гуртожитках студмістечка НУБіП України.

     Маємо надію, що серед нас мало байдужих. Маємо надію, що ми допоможемо Олександру. Маємо надію, що він повернеться здоровий в свою студентську групу і все життя буде знати, що ми його справжня родина, спроможна прийти на допомогу у скрутну хвилину. Маємо надію на всебічну підтримку нашого бажання допомогти.

        Для небайдужих, реквізити:

Картка ПриватБанка 5168 7573 2368 0753
Бондаренко Наталія Павлівна (мама)

або скринька допомоги в навчальному корпусі 15 поруч з деканатом факультету інформаційних технологій.


Наталія Клименко,
заступник декана факультету,
студентський актив факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook