Ректорат: обрання керівництва органів студентського самоврядування та господарські питання

11 вересня 2017 року

     11 вересня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Головними темами, які обговорювалися, були початок навчального процесу, господарські питання та, мабуть, найголовніше в студентському середовищі – обрання керівництва самоврядування. Незалежно від того, хто переможе, керівництво університету продовжить конструктивну співпрацю зі Студентською організацією та студентськими радами гуртожитків, зазначив ректор.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів, що протягом минулого тижня всі студенти і викладачі приступили до навчання. Йде унормування розкладу. Деканати та дирекції завершують підготовку наказів на призначення академічних стипендій, які розміщюються у відповідному розділі офіційного сайту університету.

 

     Чи найвизначніша подія у студентському житті – вибори керівників студентського самоврядування. Як повідомив директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Віталій Коваленко, до 12 вересня триває висування кандидатур, 19-го відбудуться звіт діючого голови Студентської організації Іллі Вакарчука та дебати претендентів. Самі ж вибори – голів студорганізацій факультетів, ННІ та університету пройдуть 21 вересня. Протягом місяця проводиться оновлення керівних органів студентського самоврядування і в гуртожитках, доповнив директор студмістечка Сергій Стецюк.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук повідомив про завершення роботи делегації науковців Університету штату Айова, представників ізраїльського та бразильського університетів. Цього тижня університет відвідають наші колеги з Китаю.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід ремонтних робіт. У фокусі служб – дахи, монтаж водовідводних систем, облаштування віконних відкосів, вхідних груп у корпусах №2, 3, 4. Що ж до умеблювання, то виробники першочергово забезпечать стільцями і партами навчальні аудиторії.

 

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на необхідності протягом тижня завершити перевірку кафедр на готовність до навчального процесу. В навчально-дослідних господарствах, за його словами, розпочинається збір врожаю соняшнику та підготовка до посівної кампанії.

 

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – контролювати якість навчального процесу, внести пропозиції щодо засідання оргкомітету з проведення 120-річчя університету та організації «Школи лідерства», визначити методологію перевірки кафедр, завершити облаштування 3-го навчального корпусу. Валерію Іщенку – контролювати введення всіх навчальних аудиторій у навчальний процес, внести пропозиції щодо відновлення гарячого водопостачання в гуртожитках, завершити всі початі ремонтні роботи, конкретизувати програму енергозбереження на 2018 рік. Ігорю Ібатулліну – продовжити роботу з ефективного використання енергоресурсів, організувати проведення посівної кампанії в НДГ.

 

     Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook