ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФТ УКРАЇНА & КАФЕДРА НАДІЙНОСТІ ТЕХНІКИ

1 вересня 2017, 12:53

     Серед почесних гостей, які відвідали НУБіП України на День знань на запрошення декана факультету конструювання та дизайну Зіновія Ружила, був представник компанії ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна» ‒ керівник проекту HD Олег Продеус.

     Він передав привітання студентам та науково-педагогічним працівникам факультету конструювання та дизайну з нагоди Дня знань від директора компанії ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна» Олега Будяя та співробітників.

     За дорученням директора компанії ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна» Олега Будяя, керівник проекту Олег Продеус передав на кафедру надійності техніки факультету конструювання та дизайну сучасний телевізор для проведення занять та презентації результатів досліджень. Компанія ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна» також встановила на кафедрі надійності техніки кілька макетів для вивчення особливостей конструкції сучасних повітряних та паливних фільтрів.

     Олег Продеус вручив співробітникам кафедри надійності техніки старшому викладачу Сиволапову В.А., к.т.н., асистенту Банному О.О. та к.т.н., асистенту Попику П.С. сертифікати про підвищення кваліфікації в межах семінару «Особливості конструкції та роботи фільтрів WIX категорії HD», який проходив на базі на базі ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФТ УКРАЇНА».

Співробітники кафедри надійності техніки висловлюють найщиріші слова вдячності за підтримку.

 

Доцент кафедри надійності техніки

Андрій Новицький


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook