Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту зустрічає першокурсників

31 серпня 2017 року
Факультету аграрного менеджменту

   Сьогодні до студентської молоді факультету аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів та природокористування України приєдналися три групи першокурсників. Молодь вперше ступила до стін корпусу № 10, який стане їм рідним на подальші роки навчання.

 

 

     Після вручення студентських квитків та проголошення присяги першокурсників, нових студентів привітав декан факультету Анатолій Дмитрович Остапчук, завідувачі кафедр та викладачі. Першокурсники також познайомилися з кураторами своїх груп.

      Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту вперше зустрічає англомовну групу за спеціальністю «Менеджмент». Куратором групи призначено доцента кафедри, кандидата економічних наук Наталію Миколаївну Дробот.

      Завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту – член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Шинкарук Лідія Василівна також привітала першокурсників та побажала їм любові, терпіння і внутрішньої свободи на нелегкому шляху до знань! 

 

       Ласкаво просимо на кафедру групу з англомовним вивченням дисциплін: Гопку Максима, Гриценюка Василя, Гришина Антона, Гуленка Ігоря Романовича, Ковальчук Аріну, Копанєва Ярослава, Короля Віктора, Кудашеву Ангеліну, Кухаря Богдана, Нестеренко Світлану, Ніколаєнко Софію, Петренко Лілію, Пилипенка Дмитра, Побочій Марину, Потапенка Артура, Романишина Тараса, Савчина Ярослава, Ставничого Олега та Федорова Артема.  

        Вітаємо першокурсників з успішним початком самостійної дороги до майбутньої професії та бажаємо досягнути своєї мети!

 

 Наталія Дробот

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook