Першокурсники прийняли Урочисту присягу студента Національного університету біоресурсів і природокористування України

31 серпня 2017 року

 

На гуманітарно-педагогічному факультеті урочистості розпочалися із звучання Державного Гімну України. А потім першокурсники внесли до актової зали прапор факультету і символічно, що саме на це свято вперше зазвучав Гімн факультету на музику заслуженого артиста України і доцента кафедри культурології Романа Рудого та слова аспірантки Мар’яни Палагнюк. Власне Роман Антонович разом із Оксаною Дроботенко та першокурсниками подарували неперевершене його виконання. Близькі серцю і зрозумілі слова підхопили всі присутні у залі.

До студентів нового набору, їхніх батьків, викладачів та гостей з вітальними словами звернувся декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Шинкарук. Він запевнив першокурсників і магістрів у правильності вибору місця навчання в університеті та факультеті, що випустили не одне покоління випускників, які працюють у різних куточках не лише країни, а й світу. Ви – авангард українсько молоді і майбутнє держави, продовжив Василь Дмитрович, і теж обов’язково станете успішними. А допоможуть у цьому мудрі наставники і викладачі. Тож Василь Шинкарук представив новоспеченим студентам своїх заступників, завідувачів кафедр, кураторів та старост груп. Вітання з початком нової у житті студентів епохи адресувала винуватцям свята народна артистка України Наталія Шелепницька. Свої настанови першокурсникам висловив і голова студентської організації факультету Валентин Савченко. Потому студенти нового набору склали присягу студента, яку урочисто зачитали Роман Артем і Лопачук Аделіна, та отримали символічні атрибути свята: студентський квиток, залікову книжку і ключ знань.

 

Навзаєм першокурсники також привітали декана і професорсько-викладацький склад святковим концертом у власному виконанні. Неперевершені соло, хіп-хоп, мініатюра від академічної групи другокурсників – переможця «Пісенних баталій» викликали масу позитивних емоцій і не залишили нікого байдужим у залі. На завершення оновлена факультетська родина привітала оплесками один одного з початком нового ювілейного для університету – 120-го навчального року.

 

 

 Ольга Наконечна

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook