Звіряємо годинники: на нараді у студентському містечку обговорені питання підготовки до нового навчального року

11 серпня 2017 року

     Зазвичай на кінець робочого тижня в студентському містечку відбулася нарада із завідуючими гуртожитків. Окрім традиційних нагальних питань життєдіяльності кампусу, цього разу був обговорений стан підготовки до нового навального року.

     Директор студмістечка Сергій Стецюк підбив підсумки поселення першокурсників, які прибули до вишу на школу першокурсників: потребу у місцях в гуртожитках задоволено повністю. Всі бажаючі студенти разом із батьками детально ознайомилися з кампусом та умовами в гуртожитках.
     Що ж до підготовки до нового навчального року, то керівники відповідних підрозділів прозвітували про готовність приймати студентів, а також хід ремонтних робіт в кімнатах та МЗК. Присутній на нараді головний енергетик університету Євген Кулібаба зупинився на особливостях заміни і встановлення LED ламп, як в кімнатах, так і в інших приміщеннях.

     Директором студентського містечка Сергієм Стецюком при підготовці до нового навчального року було поставлено ряд доручень, а саме: прибирання території біля гуртожитків, привести кімнати гуртожитків до належного стану, облаштувати місця для відпочинку студентів, підготувати кімнати для першокурсників. То ж кілька останніх тижнів потрібно використати ефективно і результативно.

     За підтримки профкому студентів та аспірантів, перед початком навчального року студентське містечко отримало необхідне канцелярське приладдя. Хоча в принципі їх можна назвати товаром постійного попиту, які купуються і споживаються регулярно.

Оксана Антко,
фахівець студмістечка

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook