НУБіП розширює співпрацю з Університетом Ахі Евран (Туреччина)

29 липня 2017 року

17 липня до НУБіП України з візитом прибув представник міжнародного відділу Університету Ахі Евран (Туреччина) Бурак Алтунташ (Burak Altuntaş). 

Гостя зустрічали директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко та декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Шинкарук, за ініціативи якого ще 19 серпня 2015 року було підписано Протокол про співпрацю за програмою академічної мобільності MEVLANA, розробленою Радою вищої освіти Турецької республіки. Проект передбачає обмін студентами та викладачами між двома університетами за напрямами: 

Педагогіка 

Філософія

Історія

Мови і філологічні науки (Англійська мова)

Архітектура, міське і регіональне планування (Землевпорядкування)

Бухгалтерія, фінансовий менеджмент (Фінанси)

Ділове адміністрування, менеджмент (Глобальна економіка)

Інформатика, обчислювальна техніка (Інформаційні технології)

Хімія

Сільськогосподарські науки   

Темою нинішнього візиту Бурака Алтунташа було попереднє обговорення подальшої співпраці між університетами за програмою Еразмус+.

У січні 2017 року ректором Станіславом Ніколаєнком було підписано Міжінституційну угоду на 2016-2021 роки між закладами з країн-членів і країн-партнерів програми Еразмус+ про мобільність працівників і студентів НУБіП України та університету Ахі Евран.

З метою розширення партнерства за програмою Erasmus+ KA107 розробки спільних проектів, узгодження навчальних програм та обговорення можливості надання подвійних дипломів, найближчим часом до нас з офіційним візитом прибудуть ректор університету Ахі Евран, професор, доктор Ватан Каракая (Prof. Dr. Vatan Karakaya), проректор університету професор, доктор Ахмет Гёкбель (Prof. Dr. Ahmet Gökbel) та координатор міжнародних програм, доцент, доктор Ерман Акіллі (Assist. Prof. Dr. Erman Akilli).
Для вищих навчальних закладів України за Програмою ЄC Еразмус+ відкриті можливості співпраці з вищими навчальними закладами країн-членів програми, однією з яких є Туреччина. Академічна мобільність за Еразмус+ має на меті сприяти міжнародній мобільності студентів та викладачів. Участь у таких конкурсах дає можливість нашому університету вдосконалити навички управління міжнародними проектами, покращити свій організаційний потенціал, відкрити нові горизонти для інтернаціоналізації вищої освіти як на організаційному, так і на індивідуальному рівнях для наших студентів, викладачів та працівників.


Координатор програм співробітництва з університетом Ахі Евран,
доцент кафедри англійської філології Тетяна Тарнавська

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook