Павло Андрусик, Олег Мороз та Іван Рудик з Тернопільщини обрали спеціальність «Професійна освіта» і вступають до НУБіП

22 липня 2017 року

  Студенти коледжів університетської мережі використовують можливості ступеневої освіти. Вже стало доброю традицією для випускників наших коледжів продовжувати навчання в столичному центрі НУБіП України. Цього року кращі з них, які здобули освітній ступінь «Молодший спеціаліст» мають намір продовжити навчання на гуманітарних спеціальностях університету. З деякими із них пропонуємо познайомитися ближче.

  

Олег Мороз, Іван Рудик, Павло Андрусик

 
- Чому я хочу вступати в НУБіП України?
 
Павло Андрусик: Я навчався в Заліщицькому аграрному коледжі. Однією із моїх мрій було навчання у столиці України – місті Києві. Наш університет відкрив для мене таку можливість. Тут я зможу поглибити свої знання з агрономії та з педагогіки. Здобута спеціальність дозволить мені стати успішним у професійній діяльності. Мені приємно, що я був, і сподіваюся буду, студентом одного з найпрестижніших вищих навчальних закладів України.
 
Олег Мороз: НУБіП – це університет європейського рівня, який випускає висококваліфікованих фахівців, саме тому тут я зможу розвиватися та вдосконалити професійні навички. А ще мене приваблюють можливості для творчої самореалізації.
 
Іван Рудик: Я багато читав інформації про вищі навчальні заклади і найбільше мені сподобався Національний університет біоресурсів і природокористування України. За оцінкою європейських експертів він посів шосту сходинку в рейтингу ARES-2017. А це означає, що випускники користуються попитом на ринку праці. Навчаючись в НУБіП, я зможу удосконалити професійні навички, а також пройти стажування за кордоном.
 
– Чим займаєтесь, які ваші захоплення?
 
Павло Андрусик: Мені подобається багато цікавих речей: читати книги, грати на комп’ютері, спілкуватися з товаришами. Я впевнений, що у майбутньому мене чекає ще багато цікавого. Ми дорослішаємо, змінюються наші пріоритети, інтереси та захоплення.
 
Олег Мороз: Ще в дитинстві я полюбив футбол та риболовлю. Це два заняття, які приносять мені задоволення у вільний час.
 
Іван Рудик: Я люблю відпочивати з друзями на природі. У нас є дома пасіка. Мені дуже цікаво спостерігати за бджолами. Допомагати відкачувати мед, підготувати їх на зиму і взагалі спостерігати за їх життям.
 
– Чому я обрав спеціальність «Професійна освіта»?
 
Павло Андрусик: Коли я почав задумуватись про своє майбутнє, то вирішив приймати доленосні рішення самостійно і нести за них відповідальність. Я зважив усі переваги і недоліки ряду спеціальностей і вважаю, що зробив правильний вибір обравши спеціальність – «Професійна освіта».  Це допоможе мені не лише стати хорошим фахівцем у сфері сільського господарства, а й отримати ґрунтовні педагогічні знання. Моя майбутня професія не залишить мене без роботи, вона перспективна та високооплачувана.
 
Олег Мороз: Коли мені довелося робити вибір, звернув увагу на те, чим займається мій батько. Я завжди пишався ним та його успіхами в сільському господарстві. Тому хочу бути фахівцем в аграрній сфері, а також отримати психолого-педагогічні знання.
 
Іван Рудик: Мене завжди цікавила природа і людина. У нас дома є сад і я уже давно вивчав як правильно доглядати за ним, спостерігав як цвітуть дерева та як зав’язуються плоди, скільки часу та праці потрібно, щоб виростити яблуню чи виноград. А ще мені подобається передавати свої знання іншим людям. Саме тому я вирішив навчатися за спеціальністю «Професійна освіта», спеціалізація – «Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства». І всім товаришам раджу вступати на неї саме в НУБіП.
 
Розмовляла викладач Заліщицького аграрного коледжу імені Є. Храпливого 
Любов Сопівник 
 
 
 

 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook