Бакалавр Владислав Красношапка вважає сонячну енергетику перспективною і обрав НУБіП для продовження навчання

10 липня 2017 року

     Отримавши інформацію з офіційного сайту НУБіП України про навчально-науковий інститут енергетики, автоматики і енергозбереження, про можливість отримати подвійний диплом з європейським вишем випускник бакалаврату Національного авіаційного університету Владислав Красношапка вирішив вступати до магістратури нашого університету.

– Владислав, чому прийняв рішення продовжити навчання за спеціальністю «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» у нашому університеті?
     – За рейтингом у навчальному процесі я вхожу в десятку кращих студентів свого курсу. Вільно володію англійською і польською мовами. Отримавши диплом бакалавра я вирішив вивчити ринок освітніх послуг і обрати найкращий варіант для подовження навчання. На сьогодні в Інтернеті і в інших інформаційних засобах багато інформації про НУБіП. Я приїхав до інституту енергетики, автоматики і енергозбереження взнати про умови вступу, побачивши і познайомившись викладачами, лабораторіями, системою подвійних дипломів – вирішив: вступатиму!

– Чому ти вирішив продовжити навчання за електроенергетичною спеціальністю?
     – На моє бачення, електроенергетика може дати мені значно більше можливостей для самореалізації. До речі, тема моєї бакалаврської роботи – Автономна сонячна система електроживлення малих аеродромів. Завідувач кафедри електропостачання ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, професор Микола Гребченко переконав, що цю тему можна розвивати і в магістратурі. Для мене це дуже цікава пропозиція.

– Про що мрієш і де плануєш працювати?
     – Я не з проста обрав напрям сонячну енергетику у бакалаврській, ця частина в електроенергетиці дуже інтенсивно розвивається і за нею майбутнє. Хочу працювати у цій галузі. Мрію також, що продовжу займатись спортом, я кандидат у майстри спорту і хочу, звісно, досягнути вищого рівня. Тим паче, що в НУБіП розвинена спортивна інфраструктура.

Розмовляв заступник директора ННІ енергетики, 
автоматики і енергозбереження Семен Волошин


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook