Спільне проведення дозвілля колективу – запорука ефективної праці!

8 липня 2017 року
м. Боярка

     Студенти 3 курсу факультету землевпорядкування за давно складеною традицією проходять навчальну практику на базі ВП НУБіП «Боярський коледж екології та природних ресурсів» та навчально-науковій лабораторії «Автоматизованих методів управління земельними ресурсами». Період проходження практики припадає на час, коли всі студенти вже успішно склали сесію і насолоджуються початком справжнього літа.
     Боярський коледж екології та природних ресурсів має чудове місце розташування не лише для землевпорядних робіт, а й для відпочинку, адже навколо чудова природа боярського лісу. Навчальна практика у цьому місці проходить надзвичайно активно, весело та запам’ятається студентам надовго. Викладачі не тільки слідкують за проведенням робіт передбачених навчальною програмою, а й залучають студентів до активних інтелектуальних ігр. Так, вже за багаторічною традицією, студенти паралельно з основними завданнями розв’язують цікавий квест. Складався він з декількох завдань, вирішити які допомогли знання з дисциплін «Фотограмметрія та дистанційне зондування» та «Геодезичні роботи при землеустрої», тут проявляється і азарт, і дух суперництва, і знання, набуті за навчальний рік, а бригада-переможець квесту отримає смачний презент, організований завідувачем кафедри Ольгою Дорош та к.е.н. Євгеном Бутенком й Григорієм Колісником, що додатково заохочує до перемоги.
     Цьогоріч у квесті перемогла команда 2 групи 3 курсу, бригадиром якої був Андращук Віктор. Попти те, що завдання квесту залишались не розв’язаними тривалий час, команда переможців проявила неабияку наполегливість та активність для успішної перемоги. Варто зазначити, що вони були лідерами з самого початку цього змагання. Переможці отримали обіцяний подарунок та додаткові позитивні враження.



     Також варто відзначити активну участь студентів в організації культурно-масових заходів, а саме пікніка, який має сприяти поширенню дружньої атмосфери серед студентів та культурного відпочинку на природі після виконання основних завдань навчальної практики.
     Відпочинок пройшов у теплій, невимушеній обстановці, який посприяв кращому знайомству студентів. Керівники практики наголосили, що по-справжньому міцним та продуктивним є той колектив, який уміє правильно поєднувати роботу та відпочинок.



     Задачею практики є не тільки закріплення та здобуття знань, а й набуття навичок праці у колективі, оскільки на практиці вже немає індивідуальних завдань, як це було на лабораторних заняттях. Всі групи поділені на бригади, кожна з яких отримала завдання, а правильне розподілення обов’язків між членами бригади та взаєморозуміння і підтримка є запорукою успішного проходження навчальної практики. Саме тому проведені заходи допомогли налагодити дружні стосунки між студентами і стали невід’ємною ланкою на шляху до позитивних емоцій від пройденої практики.


студентка 3 курсу факультету землевпорядкування
Тетяна Рябенко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook