Студенти механіко-технологічного факультету на днях поля закріпили знання на практиці та випробували зразки новітньої техніки

3 липня 2017 року

     Важко в навчанні – легко на практиці! Як не дивно та саме ця славнозвісна фраза лунає у більшості випадків, коли діло стосується освоєння нового, цікавого та сучасного в живу. 

   Користуючись можливістю відвідати практичну демонстрацію сільськогосподарської техніки та ознайомитись з новинками у цій сфері, студенти механікого-технологічного факультету взяли участь у щорічному Дні поля у смт. Дослідницьке. Першими, хто привернув увагу майбутніх спеціалістів у даній сфері був офіційний дилер сільськогосподарської техніки John Deere компанія Юпітер 9, яка представила останні моделі тракторів та зернозбиральних комбайнів. Враховуючи той факт, що ця техніка досить поширена на теренах України, то наші студенти були дуже прискіпливими у питаннях до фахівців з тракторів та комбайнів.

    Не менш цікавим був стенд компанії Horsch, який особливу увагу привернув своїми причіпними агрегатами з внесення гербіцидів та точної сівби зернових під систему обробітку грунту no till.
     Привернув увагу і агрегат для внесення КАС та аміачної води Blu Jet, яку люб’язно представила компанія Агро Спец Запчастина (ASP сompany). Крім того, були представлені такі світові виробники сільськогосподарської техніки як Claas, Case IH, Krone, Lemken, Fendt та багато інших. У всіх були новинки варті уваги спеціалістів у даній сфері.

     Захід був цікавий тим, що дає можливість почерпнути нового, засвоїти відоме та перевірити сучасні агрегати в полі, демонструючи свою досконалість. Студенти були задоволені від побаченого, адже вони отримали можливість не лише побачити зразки новітньої техніки, а й на практиці застосувати фундаментальні знання інженера, спробувати самотужки регулювати й управляти нею.

Максим Павленко,
старший викладач
кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем,
Тамара Білько,
заступник декана механіко-технологічного факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook