На базі НУБіП пройшло урочисте закриття ХІІI літньої Універсіади України-2017

29 червня 2017 року

     На базі НУБіП пройшло урочисте закриття ХІІI літньої Універсіади України-2017. На стадіоні університету українське спортивне студентство підбивало підсумки «спортивної сесії»: протягом трьох місяців тривали цікаві і напружені змагання з 32 видів спорту, в яких розігрувалися 600 комплектів нагород.

     Урочисте дійство Гімном України і фанфарами розпочав оркестр Національної академії внутрішніх справ.

  

     Вітати спортивну студентську еліту до НУБіП завітали представники Міносвіти, ректори провідних вишів країни, спортивних організацій. Серед них заступник міністра освіти і науки Роман Греба, віце-президент Національного Олімпійського комітету Валерій Борзов, президент Спорткомітету України Ілля Шевляк та інші.

  

     Ректор НУБіП Станіслав Ніколаєнко висловив упевненість, що студентська збірна України, яка незабаром візьме участь у Всесвітній Універсіаді в Тайбеї, здобуде там призове місце, адже має значний потенціал, який спроможний забезпечити нашим місце серед лідерів.

     Окрасою нинішнього спортивного свята став товариський футбольний матч між командою НУБіП і студентською збірною України. З рахунком 1:0 перемогу здобули господарі (коуч команди – викладач кафедри фізичного виховання Віктор Яічник). Переможний гол на рахунку Андрія Дарди. Перебіг гри коментував відомий спортивний телекоментатор Олександр Гливинський.

   

  

  

 

 

     А в перерві гри було підписано угоду про співпрацю між НУБіП і ФК «Любомир» (Ставище), яку підписами скріпили Станіслав Ніколаєнко і випускник нашого університету, депутат Київської обласної ради Леонід Джужик. Вона обопільно корисна: коштом ФК «Любомир» реконструюється футбольне поле університетського стадіону та проводитимуться літні збори команди НУБіП, а молоді гравці клубу «Любомир» матимуть змогу навчатися в університеті та продовжувати тренуватися тут на професійному рівні, захищаючи честь вишу на змаганнях різного рівня.

 

 

 

Валентин Обрамбальський

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook