Результати перевірки готовності кафедр ННІ післядипломної освіти до нового 2017-2018 навчального року

23 червня 2017 року
НУБіП України

 

 

 
22 червня 2017 року комісією, у складі декана юридичного факультету Олени Ярої та фахівця І категорії відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Тетяни Козирської здійснено перевірку готовності кафедр ННІ післядипломної освіти до нового 2017-2018 навчального року, з метою забезпечення  організації навчального процесу високої якості для студентів ОС «Бакалавр» і «Магістр».
За результатами перевірки встановлено, що на трьох кафедрах навчально-наукового інституту:
 оновлено навчально-методичні комплекси дисциплін робочих навчальних планів підготовки бакалаврів і магістрів,викладвання яких забезпечується кафедрами ( всього 44 дисципліни ), а зміст їх відповідає вимогам наказу ректора від 27.03.2015р. № 377;
  поновлюється методичне забезпечення навчального процесу. Так, впродовж 2016-2017 року науково-педагогічними працівниками кафедр випущено – 8 навчальних посібників,  14 методичних розробок. 28 навчальних курсів, що становить – 64 % від загальної кількості, розміщено на платформі Moodle, з яких 36 % сертифіковано;
    у чинному порядку заповнені екзаменаційні відомості складання екзаменів і заліків;
     регулярно заповнюються журнали обліку педагогічного навантаження.
Дані форми 56 співпадають із підсумками навчального навантаження, відображенного в журналах викладачів та журналах кафедр.
Разом з тим, в окремих випадках виявлено порушення наказу ректора Університету від 27.03.2015р № 377, а саме:
  на титульних сторінках робочих програм двох дисциплін ще значиться «напрям підготовки» замість «галузь знань»;
  навчально-методичні матеріали восьми дисциплін, які читатимуться у другому семестрі, до кінця 2017 року необхідно виставити на платформуMoodle і сертифікувати.
 
 
В цілому кафедри ННІ післядипломної освіти добре підготувались до нового навчального року. Дві навчальні лабораторіі компютеризовані, одна з яких підключена до системи інтернет, друга – 412 вимагає допомоги щодо її підключення  відповідної університетської служби.
 
 
Умови праці для викладачів  –  відмінні. У всіх кабінетах проведені капітальні ремонти, оснащено новими меблями тощо.
 
 
  
 
 
 
На Вченій раді Університету 29 серпня 2017р. необхідно буде вирішити питання про об'єднання кафедр «Менеджмент інноваційної діяльності» та «Публічного управління і адміністрування», оскільки на останній навчальне навантаження на 2017-20178 н.р. складає менше 800 годин.
 
Марія Кулаєць

 

директор ННІ післядипломної освіти
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook