Програма обміну й наукової співпраці Еразмус+

16 червня 2017 року

Програми Еразмус+ покликані сприяти запровадженню в Україні співпраці з ЄС у сфері вищої освіти (обмін студентами, стажування, викладання й навчання викладачів, спільні наукові проекти), сприяють реалізації освітніх реформ в Україні.

У рамках програми Ерасмус + Національний університет біоресурсів і природокористування України має угоду про співпрацю з Вищою інженерною школою Франції (ISA Lille), в межах якої вже другий рік відбувається навчання студентів за магістерськими програмами і проходять тренінгові програми викладачі нашого вишу. Тож у березні 2017 року делегація НПП НУБіП України відвідувала французький виш за тренінговою програмою "Innovative Teaching", а 13-14 червня 2017 року приймала колег з вищої інженерної школи Лілль (Франція), які завітали з дружнім візитом із питань подальшої співпраці, розширення спеціальностей і відбору студентів на новий навчальний рік.
Віра Ваннепен (координатор міжнародних програм) і Бертран Порут (PhD, координатор Ерасмус програм, викладач ISA Lille) спрезентували студентам університет, спеціальності, розказали про особливості й переваги навчання, про перспективи з подвійними дипломами.
У дружній бесіді з колегами йшлося про подальшу кооперацію, перспективи збільшення програм та спільну наукову діяльність.
Принагідно, ми запросили іноземних колег взяти участь у міжнародній науковій конференції "Україна-Франція", що відбудеться в листопаді поточного року.

Оксана Іванова,
завідувач кафедри
англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook