Колектив кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука представив Національний університет біоресурсів і природокористування України на Міжнародному конгресі і Другому зібранні фахівців споріднених кафедр

12 червня 2017 року

        2–4 червня 2017 р. завідувач кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука, доктор юридичних наук, професор В.М. Єрмоленко разом із співробітниками кафедри доктором юридичних наук, професором О.В. Гафуровою, кандидатами юридичних наук, доцентами Ю.А. Красновою, Ю.С. Петлюком, Л.О. Прокопович, М.А. Дейнегою, а також аспірантами кафедри А.І. Брінцовим, А.М. Радченко, Л.І. Кізюн та Р.І. Гуцулом взяли участь у Міжнародному конгресі «Правові проблеми державно-приватного партнерства в умовах євроінтеграції», у рамках якого було проведено Друге зібрання фахівців споріднених кафедр з обговорення актуальних проблем аграрного, земельного, екологічного та природоресурсного права.

Фото 1 (Весь склад делегації НУБіП України)        

         Наукові заходи були присвячені 20-річчю Національного університету «Одеська юридична академія» і 70-річчю професора І.І. Каракаша – одного з найвідоміших його представників, який увійшов у плеяду яскравих наукових особистостей одеської школи права, зробивши неоціненний вклад не лише у становлення і розвиток університету, а й у скарбницю науки аграрного, земельного, екологічного та природоресурсного права.

Фото 2 (Проф. В.М. Єрмоленко зачитує привітання ювілярові від імені ректора НУБіП України С.М. Ніколаєнка)

Фото 3 (Ювіляр проф. І.І. Каракаш дякує керівництву та делегації НУБіП України за привітання)

          У роботі Другого зібрання взяли участь науковці та викладачі, провідні представники науки аграрного, земельного, екологічного та природоресурсного права з усієї країни, зокрема Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Інституту держави і права імені В.М. Корецького НАН України, Національного юридичного університет імені Ярослава Мудрого, Донецького національного університету, Львівського національного університету імені Івана Франка, Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Хмельницького університету управління та права, Запорізького національного університету та ін. Традиційно, найчисельнішу делегацію представив колектив кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука Національного університету біоресурсів і природокористування України, який гідно представив університет у зібранні еліти юридичної науки нашої країни.


 Фото 4 (Виступ доц. М.А. Дейнеги)

Фото 5 (Виступ доц. Ю.А. Краснової)

Марина Дейнега,

доцент кафедри аграрного, земельного та

екологічного права ім. акад. В.З. Янчука

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook