Мистецтво, що відображає життя!

9 червня 2017 року

            Театр. Яке коротке слово, а скільки за ним криється різноманітних відчуттів, образів, спогадів… Мабуть, коли людині кажуть його, в неї перед очима постає неймовірно красивий зал, з ліпниною на стінах та стелі, з рівними рядами зручних крісел, розташованих на багатьох ярусах, з завжди привітно усміхненими жінками-білетерами, і, неодмінно, з величною сценою, на якій актори творять свою магію гри.

       Актори. В давнину, великий драматург Вільям Шекспір говорив: «Весь світ театр, а люди в нім актори», але ж справжніми акторами являються одиниці. Вони щодня приміряють на себе чужі життя, емоції, костюми. Ці люди живуть грою на сцені, творячи свою власну магію, що зачаровує своєю красотою та щирістю. Вона проникає в наші серця, відкриваючи там самі потайні дверцята і розкриваючи нас по-новому, а ми, за це, дякуємо її творцям аплодисментами та визнанням їх таланту.

В травні й частина 3 групи  3 курсу факультету землевпорядкування вирішила відчути на собі всі ті переживання, що дарують нам актори своєю грою, сходивши на виставу «Сімейна вечеря», що була поставлена в театрі ім. Лесі Українки.

          Наші враження були просто неймовірні, гра акторів просто захоплювала подих, все було настільки непередбачуванно, що ми всі робили свої припущення хто кому зраджує. Отже, короткий опис сюжету « У той тихий і прекрасний вечір ніщо не предбачувало біди. Дружина збиралася їхати, щоб провідати улюблену матусю, чоловік тихенько радів, у передчутті швидкої зустрічі з коханкою. Але лунає телефонний дзвінок І …. Одне слово неправди – це маленька брехня, кілька фраз великий обман, а підміна понять – це вже, вибачте, захоплююча гра. Як казала одна із героїнь вистави «Це гра під назвою «Дружна родина». В неї зазвичай грають після вечері. Всі ніби родичі, і в той же час заводять роман з іншими. І потрібно вгадати, хто чий родич, а хто – коханець.»

          Вистава дуже цікава і смішна, але це тільки на перший погляд,  на справді мє в собі дуже повчальний характер. Люди які грають в ігри, завжди думають, що контролюють ситуацію, але з часом гра починає вносити свої корективи. Особливо, якщо самим гравцям є, що приховувати один від одного.

Староста 3 групи  3 курсу

факультету землевпорядкування

Бабура Анастасія

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook