Спартакіада «Здоров’я» НУБіП України з міні-футболу

8 червня 2017 року
НУБіП України, відкритий футбольний майданчик зі штучним покриттям

Сьогодні 8 червня 2017 року у фіналі спартакіади «Здоров’я» серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП 2016/2017 навчального року з міні-футболу перемогла команда  агробіологічного факультету.

На майданчику для міні-футболу зі штучним покриттям спочатку  вирішилася  доля третьої призової сходинки турніру. У результаті боротьби з рахунком 9 - 2 перемогла команда ННІ лісового і садово-паркового господарства, команда ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження посіла четверте місце.

У фіналі в протистоянні за перше місце зустрілися команди факультетів аграрного менеджменту та агробіологічного. Рахунок у грі, яка виявилася цікавою і емоційною, відкрив доцент кафедри садівництва Андрусик Юрій Юрійович. Він став автором і останнього голу сезону. У результаті з рахунком  5 – 0 перемогу здобули футболісти агробіологічного  факультету.

Таким чином переможцем спартакіади «Здоров’я» з міні-футболу стала команда агробіологічного  факультету, на другому місці – факультету аграрного менеджменту, на третьому – ННІ  лісового і садово-паркового господарства.

Кращим бомбардиром турніру став доцент кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій Пінчук Андрій Петрович – сімнадцять забитих м’ячів.

Вітаємо переможців!

Результати усіх ігор турніру, склад команд можна переглянути на сторінці сайту НУБіП України в розділі Спорт/Протоколи змагань  

Фото зі змагань: Геннадій Кушанов  Фотоцентр НУБіП України
 093 95 90 2 90

 

Микола Костенко, головний суддя Спартакіади «Здоров’я»

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook