Наукова бібліотека запрошує ознайомитись із новими надходженнями навчальної та наукової літератури

1 червня 2017 року

       Запрошуємо усіх бажаючих оглянути  новинки навчальної та наукової літератури, що надійшли до бібліотеки.

      На книжковій виставці представлено всього 137 видань, серед них – 72  підручники та навчальних посібники, 51 монографія, 6 наукових вісників нашого університету та 8 видань депозитарної бібліотеки FAO.
      До Вашої уваги пропонуємо опис декількох книг з цієї виставки, які зберігаються в фонді наукової бібліотеки

  

 

    25 років: Заповіти незалежності України / О. В. Савченко, Л. Г. Лук’яненко, І. Ф. Драч, В. С. Брюховецький, І. О. Заєць, В. М. Пилипчук, В. А. Василенко; за заг. ред. О. Савченка. – К.: Самміт-Книга, 2017 – 184 с.

     Книгу присвячено пошукам відповіді на ключові питання новітньої історії України. Автори глибоко аналізують складові успіху українців в їх боротьбі за незалежність. Книга також дає відповідь на питання чому самостійна Україна з такими ресурсами за 25 років незалежності не стала успішною.

 

 

 

 

 

 

    Організація і управління виробництвом: навчальний посібник для студентів вищих аграрних навчальних закладів, які навчаються за освітньо-професійними програмами підготовки бакалаврів з напрямів "Агрономія" і "Землевпорядкування та кадастр" / О. Ю. Єрмаков [та ін.]; За ред. О. Ю. Єрмакова; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - К.: НУБіП України, 2016. - 350 с.

    У навчальному посібнику «Організація і управління виробництвом» відповідно до програм курсу викладено теоретичні, методолого-методичні основи дисципліни та практичні завдання з організації і управління виробничою підприємницькою діяльністю в сільськогосподарських підприємствах.

 

 

 

 

 

     Слєпцов Ю. В. Органічне овочівництво: навчальний посібник для студентів магістратури спеціальності "Плодоовочівництво і виноградарство" / Ю. В. Слєпцов, І. О. Федосій; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - Вінниця: ТОВ "Нілан-ЛТД", 2016. - 272 с.

     Розглядається історія розвитку органічного землеробства, методи, напрями, агротехніка вирощування культур, методи стандартизації у польових умовах і теплицях. Розрахована для студентів магістратури.

 

 

 

 

 

 

 

    Дикань А. П. Результативное виноградарство: научное издание / А. П. Дикань. - Симферополь: Бизнес-Информ, 2016. - 276 с.

     Показано формирование плодоносности центральных почек винограда во время прохождения ими первого критического периода. Отражается становление урожая при использовании для нагрузки кустов побегами, развившимися из замещающих почек у сорта Фетяска белая.
     Освещается успешное выращивание столового и технического винограда в фермерских хозяйствах и хозяйствах других форм собственности как в неукрывной, так и укрывной зонах Крыма.

 

 

 

 

 

 

    Вигера С. Трофологія: монографія / С. Вигера. - К.: ЦП "Компринт", 2017. - 125 с.

     Викладено теоретичні та прикладні аспекти досягнень і проблем живлення біоти та правильного харчування людей смачною, корисною, якісною, безпечною, в асортименті та оптимумі продукцією.
     Обґрунтована необхідність введення дисципліни «Трофологія» в навчальний процес загальноосвітніх шкіл, коледжів, університетів та відповідної спеціальності.

 

 

 

 

 

 

 

 

     Шамне А. В. Збірник задач з психології: навчальний посібник / А. В. Шамне. - К.: ТОВ "НВП "Інтерсервіс", 2017. - 238 с.

    Навчальний посібник призначений для ґрунтового оволодіння навчальним курсом психології студентами вищих навчальних закладів усіх спеціальностей.
     Посібник передбачає можливість вибору задач і завдань, які відповідають рівню інтелектуальної активності (репродуктивна або продуктивна чи творча), пізнавальним здібностям, інтересам та потребам студентів. Ним можна скористатись як в умовах академічного навчання, так і для самостійної роботи.

 

 

 

 

 

   Ткачук С. А. Критерії якості меду натурального залежно від географічного та ботанічного походження: Монографія / С. А. Ткачук; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - К. : ЦП "Компринт", 2016. - 118 с.

   Монографія присвячена дослідженню показників якості меду натурального різного ботанічного походження з різних регіонів України.
     Представлено дослідження електропровідності меду натурального та удосконалення методики визначення проліну.

 

 

 

 

 

      Книжкова виставка експонується в інформаційно-бібліографічному відділі наукової бібліотеки (кімн. 41, навч. корпус № 4).

Світлана Родіонова,
головний бібліограф наукової бібліотеки

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook