Можливості для працевлаштування

     Викладачі кафедри мають тісні професійні контакти з великої кількістю підприємств різних форм власності, які активно займаються племінним тваринництвом. Зокрема, тісна співпраця налагоджена з Приватним акціонерним товариством "Агро-Союз", Товариством з обмеженою відповідальністю "Родіна", Товариством з обмеженою відповідальністю "Долинівське", Товариством з обмеженою відповідальністю "Прут-Генетик", Сільськогосподарським товариством з обмеженою відповідальністю "Агросвіт", Товариством з додатковою відповідальністю "Терезине", Товариством з обмеженою відповідальністю "Українська молочна компанія", Приватно-орендною агрофірмою "Україна", Державним підприємством "Чайка" філія "Дударків", Товариством з обмеженою відповідальністю "Науково-виробниче підприємство "Глобинський м"ясомолочний комплекс", Товариством з обмеженою відповідальністю "Торговий дом "Долинское", Товариством з обмеженою відповідальністю Науково-виробнича агрофірма "Перлина Поділля", ДПДПГ «ім. Декабристів» Інституту свинарства та АПВ НААН України та інші.

Крім сільськогосподарських підприємств, кафедра співпрацює з галузевими асоціаціями, такими як «Тваринпром», Асоціація «Свинарі України», «Асоціація виробників молока», Асоціація козоводів України», «Укрплемоб’єднання» та інші.

Окремо варто відзначити співпрацю з племпідприємствами, які активно займаються реалізацією високопродуктивних генетичних ресурсів тваринництва в Україні. Зокрема, такі підприємства, як ПП «Генетика та селекція», Semex Alliance Ukraine, Українські ферми та інші, потребують високоосвічених студентів як на практику, так і на роботу.

Крім того, потенційним роботодавцем є також організації, які проводять різноманітні профільні республіканські виставки та ярмарки, як наприклад, виставка «Агро-2017».

Всі без виключення господарства зацікавлені в працевлаштуванні кращих студентів на роботу. Тому на кафедрі активно залучають студентів для участі в виставках, практичних семінарах, майстер-класах, та інших заходах, на яких може відбутись знайомство студентів з майбутніми роботодавцями.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook