Чоловіча і жіноча збірні університету стали переможцями Чемпіонату України з перетягування канату

28 травня 2017 року

     28 травня у Національному комплексі «Експоцентр України» відбувся чемпіонат України з перетягування канату — 2017. Університет представляли жіноча та чоловіча команди НУБіП і команда «Титан».

     Разом з командами участь у змаганнях брала і група підтримки на чолі з проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашою.

     Протягом двох місяців команди НУБіП проходили інтенсивні тренування під керівництвом Сергія Єрмоленка. І результат сьогоднішніх змагань говорить про те, що вони були не марними. Боротьба була надзвичайно складною, всі команди показали велику майстерність та жагу до перемоги.

     Протягом семи років команда Університету державної фіскальної служби тримала першість. Але в цьому році жіноча команда НУБіП на чолі з Саідою Джанаєвою таки виборола в них перемогу!
     Такий же результат і у команди чоловіків (капітан – Іван Кузьмич). Не дивлячись на те, що команда НУБіП «Титан» (капітан – Ярослав Нікітін) посіла третє місце, вони задали гарний темп змаганням. 

    На завершення для членів команд чекало ще одне захопливе випробування, яке полягало в перетягуванні легкового автомобіля на дистанції. Навіть в цьому змаганні команди НУБіП не лишили шансів своїм суперникам, і найкращий результат показав представник однієї з команд Іван Кузьмич, протягнувши автівку на заданій дистанції за 14 секунд.

Вітаємо наших спортсменів і бажаємо подальших перемог!

Дар’я Ходій,
Катерина Тужик

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook