Продовжуючи співпрацю з Варшавським університетом наук про життя

25 травня 2017 року

     З 15 по 19 квітня 2017 року у рамках програми Erasmus+ економічний факультет, а саме кафедру статистики та економічного аналізу відвідав представник Варшавського університету наук про життя Яцек Скудларскі (Польща).

     Він розповів про свій рідний факультет технології виробництва і особливості навчальної та наукової діяльності його колективу, а також прочитав бакалаврам спеціальності «Фінанси і кредит» лекції на тему відновлюваної енергетики, зокрема технології виробництва біомаси. Студенти виявили зацікавленість до досвіду застосування відновлюваних джерел енергії в Польщі та під час дискусії обговорили важливість зменшення енергетичної залежності України, покращення соціальних та екологічних аспектів.  

     Участь у програмі мобільності Еразмус+ сприяє і мотивує покращувати методику викладання, розширює можливості наукової співпраці між факультетами, підкреслив Яцек Скудларскі.

     А незабаром, у червні ц.р., проходитиме міжнародна конференція, присвячена 40-річчю факультету технологій виробництва, на яку польські колеги запросили доцента кафедри статистики та економічного аналізу Оксану Макарчук.

Василь Савчук,
завідувач кафедри статистики та економічного аналізу 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook