Арсен Даниленко – призер ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Агрономія»

22 травня 2017 року

     17-19 травня на базі факультету агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Агрономія». Команду НУБіП України на ньому представляли студенти агробіологічного факультету Роман Федів, Олексій Копитов, Арсен Даниленко, Людмила Момотюк і Олена Корнійчук на чолі з доцентом Людмилою Єрмаковою.

     Загальна кількість учасників – 95 осіб з 17 аграрних ВНЗ України. У перший день для учасників олімпіади проведено консультацію, а також екскурсію та ознайомлення гостинним містом. Ранок наступного дня розпочався з теоретичних завдань, другу половину дня присвячено практичній частині. 

     Найбільш відповідальними були завдання на колекційному розсаднику. Разом із тим, виконувалися завдання з визначення насіння, рослин найпоширеніших сільськогосподарських культур, мінеральних добрив, комах-шкідників, бур’янів, ознак захворювань за гербарними зразками. 

     За результатами олімпіади Арсен Даниленко нагороджений дипломом ІІІ ступеня і цінним подарунком, а всі представники команди – сертифікатами і грамотами.

Вітаємо з нагородами!


Людмила Єрмакова,
доцент кафедри рослинництва 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook