Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту серед нагороджених та переможців Фестивалю науки – 2017 у НУБіП України

19 травня 2017, 13:00

Урочисте засідання, присвячене Дню науки, яке стало своєрідним підсумком Фестивалю науки – 2017 відбулося в університеті 19 травня. До учасників зібрання звернувся проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, який привітав викладачів та студентів та побажав нових винаходів і творчих здобутків.

Вченим університету було вручено нагороди за вагомий внесок у розвиток науки та інновацій, високі результати у підготовці наукових кадрів, високі досягнення у винахідницькій діяльності, вагомий внесок у розвиток Спілки молодих вчених НУБіП України, активну публікаційну діяльність, організацію науково-дослідної діяльності організацію науково-інноваційної діяльності. Серед нагороджених за популяризацію вітчизняної науки завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Лідія Шинкарук.

Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко вручив відзнаки старостам наукових гуртків – переможцям Фестивалю студентської науки. Серед нагороджених дипломами другого ступеня студентський науковий гурток «Менеджмент і сьогодення» кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту.

Художні колективи кафедри культурології вітали переможців пісенними композиціями. Святкування завершилося спільним виконанням Гаудеамусу та колективним фотографуванням.

Детальніше тут

Ірина Барановська

 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook