Щорічне професійне свято - День науки

18 травня 2017 року

 Щорічно у третю суботу травня в Україні відзначається професійне свято працівників науки – День науки. 

Навчально-дослідна робота  в коледжі базується на роботі предметних гуртків, дослідній, пошуковій роботі, науково-технічній творчості, організації виставок рефератів, доповідей та інших доробок. Педагогічні працівники коледжу з метою популяризації науки в студентському середовищі підготували ряд заходів. Зокрема, в рамках відзначення Дня науки у коледжі 17 травня викладачі та студенти провели засідання гуртків «Амарант» на тему: «У світі цікавого про годівлю і утримання кролів»; «Механізатор» на тему: «Засоби малої механізації в Україні», « Я  - економіст» на тему: «Особисті якості підприємця та культура бізнесу».

Студенти на чолі з керівниками проводили дослідження, підводили підсумки, обробляли дані, підготували доповіді і звітувалися про проведену роботу. Гуртківці мали змогу висловити власні думки, узагальнили набуті теоретичні знання та обговорили актуальні питання сьогодення.

Викладачі-однодумці працюють над підвищенням  успішності студентів та поліпшенням якості підготовки спеціалістів, які змогли б вирішувати питання господарювання на підприємствах різних форм власності. 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook