«ЩОБ ПАМ’ЯТАЛИ…» : НЕСПОДІВАНА ВИСТАВКА У МУКАЧІВСЬКОМУ АГРАРНОМУ КОЛЕДЖІ

15 травня 2017 року

Значною мірою від нас залежить,

чи живуть у наших спогадах ті, що пішли з життя, чи ні.

Габріель Оноре Марсель

 

Сьогодні розпочалися  заняття для студентів 1 курсу юридичного факультету заочної форми навчання у міжкафедральній навчальній лабораторії на базі ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж». І Закарпаття нас зустріло не лише сонячною погодою, а й запрошенням від організатора виставки альбомів з автографами визначних людей радянської епохи та сьогодення – Віталія Миколайовича Бібіка.

Після завершення першого дня занять ми із студентами  радо скористалися запрошенням і відвідали цей захід в оновленій бібліотеці цього навчального закладу. Сім альбомів із світлинами, автографами, вирізками із преси та особистими замітками автора були варті уваги та перегляду. Тут на нас із світлин дивилися визначні актори, режисери, військові, ветерани, спортсмени, олімпійські чемпіони, альпіністи, артисти та ін. І, не зважаючи на те, що для моїх юних компаньйонів ці люди були маловідомими,  однак вони із цікавістю переглядали альбоми, уважно слухали Віталія Миколайовича, який піднесено і з любов’ю розказував про кожного із них.

Дуже радісно стало на душі, коли побачила, що це – не просто колекціонування автографів, а своєрідна титанічна «біографічна» праця.

 Віра Качур,

завідувач кафедри теорії та

історії держави і права  

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook