Економічна конференція у Львові

3 травня 2017 року
Ніжинський агротехнічний інститут

27-28 квітня студентка факультету економіки, менеджменту та логістики Валентина Федяєва приймала участь у XII Всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Стан та перспективи розвитку бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та контролю в умовах трансформації національної економіки».

Конференція проходила на базі Львівського торговельно-економічного університету. На пленарному засіданні конференції виступили ректор Львівського торговельно-економічного університету Петро Куцик, проректор з наукової роботи ЛТЕУ Богдан Семак, директор Інституту економіки та фінансів ЛТЕУ Тамара Герасименко та завідувач кафедри обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права Михайло Голубка.

Наша студентка виступила на конференції з доповіддю «Інноваційно-інвестиційні засади забезпечення зростання аграрної сфери економіки» та була нагороджена грамотою у номінації «Оригінальність теми та важливість результатів дослідження».


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook