"БЕРЕЖИ ПОРЯДОК І ПОРЯДОК ЗБЕРЕЖЕ ТЕБЕ": КОНКУРС ПРЕЗЕНТАЦІЙ

12 травня 2017, 14:39

Ця латинська формула була поклажена в основу конкурсу презентацій з дисципліни «Юридична деонтологія», що відбувся 11 травня 2017 року на першому курсі юридичного факультету.  Студенти підготували низку презентаційних робіт щодо специфіки притягнення до дисциплінарної відповідальності юристів, зокрема нотаріусів, суддів та винесли їх на розсуд своїх товаришів.

          Під час демонстрування презентацій студенти розглянули детально усю специфіку дисциплінарної відповідальності юристів, механізм притягнення їх до відповідальності, особливості функціонування спеціальних органів, що беруть участь у дисциплінарному провадженні, зокрема Вищої Ради правосуддя, Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури та інших. Окрема увага приділялася питанням моральних категорій при здійснення дисциплінарного провадження по відношенню до представників юридичних професій.

  

Учасники також продемонстрували високий рівень володіння матеріалом, вміння працювати з презентаційним обладнанням та з аудиторією. Серед усіх презентацій було виділено презентації, підготовлені Бурлаєм Максимом, Удовенко Дариною та Владиславом Філоненком.

 

Іван Шемелинець,

доцент кафедри теорії та

історії держави і права

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook