«Фестиваль студентської науки – 2017» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України розпочався з гуманітарно-педагогічного факультету

11 травня 2017 року

      10 травня у Національному університеті біоресурсів і природокористування України розпочався «Фестиваль студентської науки –2017», метою якого є розвиток студентської наукової та інноваційної діяльності, а також залучення молоді до роботи у студентських наукових гуртках. Цей захід відбувається з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня науки.

 

     Першими цього року звітували студентські наукові гуртки гуманітарно-педагогічного факультету. Привітали учасників заходу доктор педагогічних наук, доцент, заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету Ковальчук Василь Іванович, який наголосив на необхідності залучення студентів до проведення наукових досліджень та голова Спілки молодих вчених Університету доцент Марина Галат, яка побажала молоді творчої наснаги і плідного обміну науковими надбаннями. 

     Серед членів журі, які оцінювали діяльність гуртків молодих науковців, були представники гуманітарно-педагогічного факультету, представники Спілки молодих вчених, Ради аспірантів, Студентського наукового клубу нашого університету.

 

 

       За результатами здобутків наукової і інноваційної діяльності, стратегії розвитку гуртка і майстерності представлення здобутків було обрано гурток-переможець. Ним вкотре став «Соціальний практик», який і буде представляти гуманітарно-педагогічний факультет на урочистому фінальному засіданні, яке відбудеться 17 травня 2017 року

 

 

     Бажаємо усім учасникам успіхів, творчого натхнення і перемог!

Олександр Прохорчук,
голова Ради молодих вчених
гуманітарно-педагогічного факультету  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook