Кафедра адміністративного менеджменту та ЗЕД продовжує активно інформувати випускників шкіл про переваги навчання в НУБіП України!

7 травня 2017 року
м. Київ

     Кафедра адміінстративного менеджменту та ЗЕД продовжує профорієнтаційну роботу серед випускників, інформує їх про переваги навчання в НУБіП України, зокрема на факультеті аграрного менеджменту, де студенти здобувають не лише висококваліфіковану освіту міжнародного рівня, але й всебічно розвиваються.

     04 травня 2017 року кандидат економічних наук, старший викладач кафедри Людмила Сергіївна Денисенко з робочим візитом відвідала учнів гімназії № 179 м. Києва Голосіївського району.

      Під час зустрічі учням були роздані інформаційні матеріали про університет, зокрема факультет аграрного менеджменту, а також проведено анкетування.

    Денисенко Л. особливу увагу майбутніх випускників звернула на унікальну можливість отримати подвійний диплом у провідних університетах Європи, Японії та США. Також про різноманітні проекти, які дозволяють студенту пройти виробниче стажування за кордоном.

   Представник кафедри розповіла про навчальні плани, що адаптовані до міжнародних стандартів, навчання в англомовних групах, проживання в гуртожитках та умови оплати за навчання. В кінці зустрічі учнями було задано безліч запитань, що говорить про зацікавленість ними Національним університетом біоресусрів і природокористування України.

      Виносимо вдячність керівництву гімнізії та сподіваємось на подальшу співпрацю. 

 

секретар кафедри, доцент Файчук О.М.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook