«THEORETICAL AND LEGAL COMPETITION MUST GO ON»: ТЕОРЕТИКО-ПРАВОВІ ЗМАГАННЯ ПОВИННІ ПРОДОВЖУВАТИСЯ

6 травня 2017, 20:19

Крапля довбає камінь не силою, а частим падінням,

так людина стає вченою не силою, а частим читанням.

Овідій

 

Скільки правди криється у словах Андрія Содомори про те, що «що наші попередники, хай і найвіддаленіші, — це, фактично, наші сучасники». Перефразовані слова із пісні легендарної групи Queen та цитата від Овідія хіба не є підтвердженням цьому!

І змагання дійсно продовжуються. Так, 05 травня 2017 року студенти груп Прав-1601 і Прав-1602 у черговий раз вирішили взяти участь у теоретико-правових змаганнях. Цього разу їм було запропоновано випробувати свої сили у знанні тем із змістового модуля 6-7 «Механізм реалізації права та правового впливу».

Умови участі і надалі залишися незмінними – бажання, одноособовість та відсутність довідкових матеріалів. Незмінними залишилися і види завдань для 28 учасників – термінологічне, класифікаційне та практичне завдання. У термінологічному завданні студенти повинні були назвати термін, дефініція якого озвучувалася, у класифікаційному називалися види чи складові певного правового явища і необхідно були назвати, за яким критерієм виділено види чи назвати саме явище. Практичне завдання цього разу були замінене тестами, присвяченими юридичним фактам.

 

За результатами змагань ІІІ місце розділили між собою – Нікіта Ігнатов та Денис Волянюк (28 балів); ІІ місце  дісталося Наталії Ящук (29 балів), а І місце виборола Ірина Гаєва (30 балів).

Дякую усім учасникам теоретико-правових змагань – Ірині Гаєвій, Наталії Ящук, Нікіті Ігнатову, Денису Волянюку, Руслані Тищук, Владиславу Носінському, Аліні Вороніній, Вікторії Купрій, Олександру Галуньку, Дарії Кучеренко, Вікторії Проневич, Олександрі Вдовиченко, Тарасу Міщанину, Діані Лозовій, Миколі Пахнюку, Дарині Удовенко, Анастасії Дідух, Вадиму Сергєєву, Владиславу Філоненку, Антону Кокотуну, Ірині Гричині, Ніні Тарногурській, Петру Єремейчуку, Роману Дьоміну, Вікторії Друцькій, Миколі Бовсуновському, Богдану Суржуку та Максиму Бурлаю.

 

І, як завжди, завершальна фотосесія з обов’язковим селфі.

 

 

 

Наступний етап теоретико-правових змагань – це наша з Вами зустріч під час екзамену з «Теорії держави і права». Бажаю Вам наснаги, терпіння та наполегливості!

 

Віра Качур,

завідувач кафедри теорії та

історії держави і права

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook