ЧАС ПРИЙМАТИ ВИРІШАЛЬНЕ РІШЕННЯ

5 травня 2017 року

   По закінченні навчального року традиційно настає вирішальна пора для випускників середніх шкіл. В цей час молоді необхідно приймати вирішальне рішення щодо своєї подальшої долі, зокрема визначатись з напрямом подальшого навчання.

   Доволі складним завданням є вибір майбутнього навчального закладу. З великого спектру наявних університетів майбутній абітурієнт має обрати саме той, який найбільш відповідає його власним потребам та забезпечить у майбутньому гарантоване працевлаштування.

   В цьому питанні корисними є поради шкільних педагогів та особливо викладачів ВНЗ. З метою надання інформації щодо перспектив набуття вищої професійної освіти  в НУБіП України до Митченківської НВК, Батуринської ЗОШ та Бахмацької ЗОШ №5 Чернігівської області завітали завідувач кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин НУБіП України А.А.Гетя та доцент В.М.Бочков.

  Викладачі надали вичерпну інформацію щодо навчання в Університеті та умов вступу, а також про проживання, побут студентів та перспективу працевлаштування.

   Перебуваючи в м. Батурин за пропозицією районної адміністрації було організовано відвідування Національного історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця».

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook