Запрошуємо на навчання!

28 листопада 2019 року
НУБіП України

 

МАГІСТРАТУРА  «ДОРАДНИЦТВО»
    Прийом до магістратури зі спеціальності  8.18010004 Менеджмент «Дорадництво» здійснюється на основі базової (бакалавр) або повної вищої освіти (спеціаліст, магістр) з будь-якої спеціальності.
   Після закінчення присвоюється кваліфікація “Консультант з дорадництва” та видається диплом магістра державного зразка.
   Підготовка фахівців здійснюється як за кошти Державного бюджету України так і, за кошти юридичних чи фізичних осіб.
   Форма навчання – денна та заочна.  Зарахування  відбувається на основі результатів тестування.
   Термін навчання в магістратурі – 1,5 роки
   Вступні іспити: основи економічної теорії та іноземна мова.
   Програма навчання передбачає залучення викладачів із передових університетів Європи та Америки для вивчення організації інформаційно-консультаційної діяльності на основі  її   актуальних програм з організації бізнесу, екології навколишнього середовища, розвитку соціальної сфери, програм для дітей та молоді, агротуризму, домашньої економіки, ПР консалтингу тощо.
   Практика відбуватиметься на базі розвинутих дорадчих організацій України та зарубіжжя – Польщі, Угорщини, Нідерландів, Португалії, Америки тощо.
  По закінченню магістри отримають можливість працювати менеджерами в сфері дорадництва, організовувати надання консультаційних послуг за своїм фахом, а також відкривати свої консалтингові фірми.
 
БАКАЛАВРАТ «ТУРИЗМ»
   Прийом на спеціальність 242 «Туризм»: здійснюється за наявності ЗНО  (4 роки) або на базі диплому молодшого спеціаліста  з  напряму  «Туризм, готельно ресторанний бізнес» (3 роки).
  Після закінчення присвоюється кваліфікація “Бакалавр з туризму, фахівець з туристичного обслуговування” та видається диплом бакалавра державного зразка. 
   Програма навчання базується на досвідчених викладачах університету та передбачає залучення викладачів із передових університетів Європи та Америки для вивчення організації сільського туризму на основі  актуальних напрямів його розвитку за кордоном, застосування сучасних сервісних програм та методів обслуговування клієнтів, інформаційно-консультаційних технологій для організації агроосель, ландшафтного дизайну, розробки найкращих маршрутів відпочинку та пізнавальних програм,проведення тематичних фестивалів та ярмарок для населення з різними потребами та вадами.
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook