Профорієнтаційна робота кафедри менеджменту інноваційної діяльності

28 квітня 2017 року
м. Ірпінь

 Продовжуючи профорієнтаційну роботу працівники кафедри менеджменту інноваційної діяльності,  зокрема доцент Богдана Вишнівська та асистент Катерина Обиход,   27 квітня 2017 року зустрілися з випускниками Ірпінського економічного коледжу.

 
 
 
Студенти з великим інтересом  переглянули фільм про університет, ознайомилися з магістерською програмою «Управління інноваційною діяльністю» та перспективами, що надає навчання в сфері інноваційної діяльності та інтелектуальних продуктів,  а також з можливостями нашого університету для всебічного розвитку творчих та спортивних здібностей.
Особливу зацікавленість у студентів викликала можливість отримання подвійного диплому, виїзних практичних занять, зустрічей з провідними фахівцями з питань менеджменту інноваційної діяльності. 
 
 
Всі присутні отримали буклети про магістерську програму «Управління інноваційною діяльністю», інформацію про правила прийому та особливості вступної кампанії на 2017 рік.
 
 
 
За результатами проведеної профорієнтаційної роботи, такі студенти як: Бондаренко Іван,  Лещенко Роман, Журик Андрій, Печкурова Анастасія, Сабелькіна Катерина та Федорова Дар'я, виявили велике бажання стати студентами магістерської програми "Управління інноваційною діяльністю".
 
Богдана Вишнівська,
доцент кафедри менеджменту інноваційної діяльності

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook