Виїзне лабораторне заняття з гігієни первинної переробки тварин і продуктів забою в умовах комплексу з переробки курчат-бройлерів Миронівської птахофабрики приватного холдингу «Миронівський хлібопродукт»

27 квітня 2017, 18:00

25 квітня 2017 року відбулося виїзне лабораторне заняття з гігієни первинної переробки тварин і продуктів забою в умовах комплексу з переробки курчат-бройлерів Миронівської птахофабрики приватного холдингу «Миронівський хлібопродукт» зі студентами 6 групи ОС «Магістр» 1 курсу, спеціальність «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза, а також студентами 1 групи 4 курсу ОС «Бакалавр».
Дане підприємство є одним із найбільших в Україні з виробництва м’яса курчат-бройлерів.  Загальне поголів’я складає 39 млн. гол. Забивається на Канівському комплексі з переробки птиці за добу більше 450 тис. голів курчат та курей-бройлерів. Всього в холдингу виробляється за добу 1,5 млн. тонн м’яса птиці, яким забезпечуються потреби України та експортується продукція ще в 72 країни світу.

З роботою комплексу студентів групи ознайомив лікар ветеринарної медицини відділу ветеринарного контролю даного підприємства Полуєв  Євген Олександрович. Він детально ознайомив студентів із технологією забою та первинної переробки птиці на даних потужностях, а також із особливостями санітарно-гігієнічних умов функціонування даного виробництва.
Пересвідчитися у високій якості отриманої продукції студенти змогли власноруч, відвідавши безкоштовно столову даного переробного комплексу.
 
У роботі виїзного лабораторного заняття прийняли участь також викладачі кафедри ветеринарно-санітарної експертизи: професор Ткачук С.А., доцент Тютюн А.І., аспірант Лапа О.Ю., а також кафедри санітарії та гігієни ім. Скороходька К.В. – професор Шевченко Л.В. та доцент Михальська В.М.

На заключення екскурсії представник холдингу запропонував студентам після закінчення навчання роботу за фахом на даному підприємстві.

 

Доцент к-ри ветеринарно-санітарної експертизи Тютюн А.І.
 
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook