Робота ІІІ секції VІІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»

27 квітня 2017 року
м. Київ, НУБіП України, корпус №1, ауд. 71а, початок о 13:00

 

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

    ЗАПРОШУЄМО 

       вчених, аспірантів і студентів 

          взяти участь у роботі І секції

 

Секція 1. Інноваційні технології переробки продовольчої сировини.

Голова: Савченко О.А. – завідувач кафедри технології м"ясних, рибних та морепродуктів НУБіП України, к.т.н., доцент. 

Секретар: Веретинська І.А. – асистент кафедри технології  м"ясних, рибних та морепродуктів.

 

Збірник праць конфернеції 2017 р.

Програма конференції 2017 р.

27 квітня 2017 року на кафедрі технології м’ясних, рибних та морепродуктів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулося засідання секції ІІІ «Інноваційні технології переробки продовольчої сировини» у межах VІІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів.

На конференцію було подано 69 тез з різних університетів не лише України, а й Білорусії та Росії:

-  Національний університет біоресурсів і природокористування України;

-  Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ;

-  Національний університет харчових технологій;

-  Таврійський державний агротехнологічний університет;

-  Білоцерківський національний аграрний університет;

-  Білоруський державний економічний університет;

-  Санкт-Петербурзький політехнічний університет Петра Великого»;

-  Київський кооперативний інститут бізнесу і права;

-  Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»;

-  Інститут ядерних досліджень Національної академії наук України.

На засіданні секції заслухано 25 доповідей, із них 44 - стендових. 

Організація та робота конференції пройшла на достатньому методичному та науковому рівні. 

Особливий інтерес визвали доповіді:

- Удосконаленняі технології сухих кормів для домашніх тварин;

- Використання насіння кіноа в технології січених напівфабрикатів у тістовій оболонці;

- Січені напівфабрикати, збагачені кальцієм;

- Сардельки з покращеними якісними показниками;

- Можливості використання тваринних жирів в технології виробництва маргаринів;

- Можливості харчової комбінаторики у технології молочно-рослинних виробів.

 

 

Оргкомітет конференції 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook