Члени гуртка «Дорадник» вивчають інформаційно-аналітичну систему електронного дорадництва е-Екстеншн в Україні, що створюється на базі НУБіП України (9.02.2017)

9 лютого 2017, 19:55
НУБіП України

 

 

    9 лютого 2017 року відбулося засідання гуртка на тему: «Ознайомлення з  інформаційно-аналітичною системою електронного дорадництва е-Екстеншн в Україні, що створюється на базі НУБіП України».  

     В основі електронної системи дорадництва е–Екстеншн лежить прагнення надавати необхідну та об'єктивну інформацію для фахівців і громадськості, щоб відповісти на їх питання для прийняття рішень. Цього можна досягти за рахунок створення наукового парку – інтерактивної національної бази високоякісної, не дубльованої інформації про  інновації, основаної на наукових дослідженнях:

·        е–Екстеншн буде краще задовольняти потреби користувачів в будь-якому місці і в будь-який час, надаючи їм швидкий доступ до організованих, індивідуалізованих ресурсів, які  необхідні для прийняття обґрунтованих рішень.

·        е–Екстеншн буде застосовувати сучасні Інтернет-технології для використання можливостей дорадництва на національному рівні, надаючи користувачам найкращу інформацію з усієї країни, а також сприяючи створенню і розвитку спільнот практиків шляхом організації дискусійних груп, встановлення місцевих контактів і взаємодії з експертами.

·        е–Екстеншн  можна бути користуватись за допомогою будь-якого пристрою, що має доступ до Інтернету,  надаючи послуги дорадництва для все більшої аудиторії веб-клієнтів. Користувачі зможуть отримати доступ до освітніх ресурсів в будь-який час у різноманітних предметних областях.

·        користувачі е–Екстеншн зможуть знайти об'єктивну, не дубльовану, науково-обґрунтовану інформацію, зібрану університетами, дослідницькими центрами та промисловими експертами по всій системі дорадництва.

Тематика даного засідання актуальна, викликала багато запитань, пояснень і дискусій.
 
 
 
Ірина Кудінова
керівник гуртка "Дорадник"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook