Сергій Логвинюк – переможець Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт зі спеціальності «Управління інноваційною діяльністю»

24 квітня 2017 року

 

     У Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт зі спеціальності «Управління інноваційною діяльністю» за освітнім ступенем «Магістр», який проходив на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського, перемогу здобув магістр НУБіП Сергій Логвинюк. З ним наша розмова.

– Сергію, чому для здобуття другої вищої освіти обрали саме НУБіП?
     – Починаючи займатись фрілансингом у комерції з медіа-контенту, відчував дефіцит знань, адже моєю базовою освітою була педагогічна. Переглянувши списки вишів та спеціальностей, не знайшов чогось подібного. І тут знайомі порекомендували НУБіП. Так я опинився у магістратурі ННІ післядипломної освіти, де обрав спеціальність «Управління інноваційною діяльністю».

– Ваші сподівання виправдалися?
     – Цілком. Викладачі кафедри менеджменту інноваційної діяльності не лише читали свій предмет, а й навчили мене перетворювати теорію інноваційної діяльностіу практику – у «живі» гроші.

– Хто допомагав у написанні дипломної роботи, яка принесла тобі перемогу?

     – Коли обрав тему випускної роботи, то спинився на тій, що стосується моєї професійної діяльності – «Управління інноваційною діяльністю з реалізації медіа-контенту». І тут мене підтримала мій науковий керівник професор Ольга Витвицька, яка не лише надала необхідні консультації, а й подбала про місце для проходження профільної практики. Особливо важливим вважаю той факт, що зміг у дипломній роботі презентувати власні розробки. Тож своєю перемогою завдячую рідній кафедрі менеджменту інноваційної діяльності.

Розмовляла Ірина Білоус

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook