УЧАСТЬ СТУДЕНТКИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК У ПРОФОРІЄНТАЦІЙНІЙ РОБОТІ

24 квітня 2017 року
м. Київ, вул. Волгоградська, 23

 

Вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людинав юному віці. Старшокласникам часто бракує інформації, що стосується питань професійного вибору в сучасних соціально-економічних умовах. 

Дуже часто на шляху учнів при обиранні професії стають їхні батьки, які не розуміють чому саме їхня дитина обрала саме цей професійний напрямок, тому студентка 4 курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Наталія Грицай за підтримки куратора Наталії Голембовської вирішила відвідати Спеціалізовану школу №187 Солом’янського району, де і розповіла майбутнім абітурієнтам про свій славнозвісний університет та престижність  професії.

 

Наталія розповіла, що Національний університет біоресурсів та природокористування України входить  до десятки кращих університетів країни, надає не лише теоретичні знання, а й можливість набуття виробничого досвіду на підприємствах «Wiesenhof Allfine Feinkost»,“Erdbeer-HOF Karl‘s” та на м'ясопереробному підприємстві «Allfine Feinkost GmbH&Co.KG» Wiesenhof Gastro Service (Німеччина), де вона вже двічі побувала в числі найкращих студентів.

Майбутні абітурієнти зацікавились університетом і розповідь Наталії переросла у дискусію зі школярами, адже хто краще як не студент може розповісти про перспективи університету.

Основними запитаннями, які виникли серед учнів були: умови вступу до НУБіП, які існують заходи, секції та спортивні змагання в університеті, наявність військової кафедри, як проходить отримання стипендії та майбутнє працевлаштування.

По завершенню зустрічі, Наталія запросила потенційних абітурієнтів завітати до рідного університету на екскурсію. Сподіваємося, старання студентки були не даремні і компетентна допомога допоможе учням визначитися з майбутньою професією.

 

Ірина Веретинська,
асистент кафедри технології 
м’ясних, рибних та морепродуктів

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook