Організоване завершення навчального року, проведення екзаменаційної сесії і відбір якісного абітурієнта – у полі зору ректорату

24 квітня 2017 року

     24 квітня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату, де були обговорені першочергові питання життєдіяльності університету та сформований план роботи на поточний тиждень.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про успішне завершення атестації педагогічних працівників відокремлених підрозділів, яка проходила в очно-дистанційному форматі. Минулого тижня в університеті була започаткована нова традиція – визначати найінтелектуальнішу студентську групу. Більше 3000 студентів були задіяні у відбірковому етапі, а у фіналі, де змагалися 200 осіб, перемогла група з економічного факультету. Як повідомив проректор, до Дня університету також пройдуть змагання на визначення найспортивнішої групи.

 

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук повідомив про роботу над оптимізацією штатного розпису та проведений аналіз економії коштів і енергоресурсів. На жаль, погодні умови не сприяють ощадливому споживанню електроенергії, разом із тим відповідальні служби мають контролювати навантаження на електромережі, аби уникнути нештатних ситуацій.

     Голова профкому співробітників Ростислав Тарасенко зупинився на формуванні допомоги бійцям АТО, які наразі перебувають на передовій. Також на цьому тижні до СОТ «Академічний» відбуває делегація працівників університету з метою підготувати табір до прийому на оздоровлення співробітників.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід ремонтно-оздоблювальних робіт: тривають фасадні і внутрішні роботи у корпусі №2, йде обриштування дахів над віварієм та гуртожитком №9, за графіком розпочали благоустрій території біля корпусу №3.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін повідомив про засідання наукової ради при Міністерстві освіти і науки, яке відбудеться 26 квітня, де будуть підбиватися підсумки наукової роботи за 2015-2016 роки. Паралельно йде підготовка наукових проектів на наступний період – минулого тижня відбувся тематичний семінар. Очікуємо на надходження більше сотні проектів, серед яких буде обрано близько 40 найактуальніших і найякісніше підготовлених, додав Ігор Іатуллін. Саме вони братимуть участь у міністерському конкурсі. Решта – будуть ініціативними, виконуватимуться на госпрозрахункових умовах.

 

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко зауважив, що керівництво системно продовжує реалізацію програми розвитку «Голосіївська ініціатива-2020» і головними завданнями на цьому етапі є організоване завершення навчального року, проведення екзаменаційної сесії і відбір якісного абітурієнта. Керівник університету також дав ряд доручень. Зокрема, Сергію Кваші – системно працювати із студентським самоврядуванням, підвести проміжні підсумки профорієнтаційної роботи в розрізі факультетів, сформувати потребу у державному замовленні. 
     Валерію Іщенку – завершити впорядкування території біля пам’ятника Миколі Скибі, благоустрій третього корпусу.

 

     Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook