Скарбничка факультету поповнилася новими нагородами легкоатлетичних змагань

21 квітня 2017, 10:40

Як повідомлялося раніше, 20 та 21 квітня пройшли змагання з легкої атлетики серед студентів НУБіПУ. Легкоатлетичну збірну факультету на чолі з капітаном, третьокурсницею Січак Нілою, склали Світельський Віталій, Парамонов Валентин, Пронюк Софія, Ігумнова Олескандра, Ковалець Іван, Слинько Андрій, Очеретюк Андрій, Смольнікова Людмила, Беренда Людмила, Смакограй Вікторія, Гоц Анна, Якименко Анастасія, Шпагіна Валентина, Прокопович Олександр, Тодоровська Ольга, Олексієнко Дмитро.

Окрім нагород Січак Ніли (І місця на 100-метрівці та у прижках в довжину з розбігу) та Ігумнової Олександри (І місце на дистанції 400 метрів та ІІ місце на дистанції 100 метрів) скарбничку нашої збірної поповнили Смольнікова Людмила (ІІІ місце у бігу на дистанції 400 метрів) та Якименко Анастасія (ІІІ місце у бігу на дистанції 200 метрів).

Непереможною виявилася команда студенток у складі Січак Ніли, Ігумнової Олександри, Тодоровської Ольги та Ян Анастасії у естафеті 4 х 100 метрів.

Не залежно чи вдалося вибороти призові місця, чи ні - всі учасники факультетської збірної команди виступили вдало. Атмосфера, яка панувала у команді, та підтримка надихала всіх на боротьбу.

Отож, вітаємо наших студентів з вдалим виступом на легкоатлетичних змаганнях! Успіхів усім та подальших спортивних здобутків!

Ю. Харкевич


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook