Юлія Гальчинська, учасник програми Erasmus+

14 квітня 2017 року

2-8 квітня 2017 року у межах угоди за програмою Erasmus+ (за складовою Teaching Mobility) к.е.н., доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Гальчинська Ю.М. перебувала з читанням лекцій у Вищій школі екології та менеджменту м. Варшава (Польща).

Гальчинська Юлія Миколаївна зробила презентацію про історію та сьогодення свого факультету аграрного менеджменту та прочитала лекції для закордонних студентів програми Erasmus+ (присутні студенти були з Індії, Непалу, Турції, Бангладешу та Зимбабве) чотири лекції – “Strategic and Marketing Planning”, “Business-to-Business Marketing”, “Marketing Research and Information”, “ Product Decisions”.

Протягом п`яти днів комунікації, Юлія Миколаївна поділилася своїм досвідом у сфері маркетингу, не тільки через презентації лекцій, а також за допомогою практичних завдань та прикладів реальних компаній та корпорацій. Практичні заняття були проведені в стилі інтерактивних ігор на базі теоретичних засад та практичних навичок в сфері маркетингу, студенти розробляли та презентували SWOT та PEST аналізи для компаній.

По закінченню програми Гальчинській Юлії вручили сертифікат про мобільність в рамках програми Erasmus+. Наступним кроком стане запрошення закордонних викладачів для читання лекцій у НУБіП та обмін студентами між вузами партнерами.

Директор ННЦ міжнародної діяльності,
Лабенко Олександр Миколайович


 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook