Кафедра аграрного консалтингу та сервісу провела день відкритих дверей

14 квітня 2017 року
НУБіП України

 


Кафедра аграрного консалтингу та сервісу 12 квітня провела день відкритих дверей для представників коледжів, що вивчають туризм. Святкова зустріч відбулася у актовому залі 3 корпусу, яку розпочав Ректор університету Станіслава Миколайовича Ніколаєнка.
 
 
Про особливості цьогорічного прийому на базі молодшого спеціаліста розповів відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук.
 
 
Голова студентської організації Ілля Вакарчук говорив про можливості студентів у самореалізації через самоврядування.
 
 
Спілкування з випускниками продовжилось в лабораторії кафедри аграрного консалтингу та сервісу,  де на них чекало детальне знайомство із особливостями навчання за програмою «Туризм» в нашому Університеті в напряму зеленого туризму,  викладачами, що навчають та студентами, які вже опановують цю спеціальність.
 
 
Керівник від адміністрації Тереза Микицей, що опікується навчальним процесом за програмою «Туризм», проінформувала про особливості цієї нової спеціальності, умови та терміни навчання й проживання, проходження практики в тому числі і за кордоном, про роботу ради роботодавців, тощо.
 
 
Про навчання, студентський побут та дозвілля, наукові гуртки, туристичні маршрути розповіли студенти 1 курсу, які вже навчаються на даній спеціальності. Потенційних абітурієнтів цікавили організація навчального процесу, матеріально-технічна база, вартість контрактної форми навчання та умови проживання у гуртожитках, можливості проходження практики та стажування за кордоном.
На всі запитання абітурієнти отримали вичерпні відповіді з вуст завідувача кафедри Тетяни Кальної-Дубінюк та викладачів кафедри Ірини Кудінової, Лілії Рибак та Олени Локутової, які показували і фільми, і презентації,  розповідали про туристичні маршрути по Голосієву, що виявило неабиякий інтерес у абітурієнтів, більшість з яких надали стверджуючу відповідь про вступ до нашого ВИШУ.
 
 
Колектив кафедри вдячний організаторам і гостям, які завітали на свято і дуже радий бачити багатьох із них нашими майбутніми студентами.
Ірина Кудінова,
Олена Локутова,
доценти кафедри аграрного

 консалтингу та сервісу 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook