Гордість району: маємо ким пишатися

7 квітня 2017 року

7 квітня у Ніжинському академічному українському драматичному театрі імені М. Коцюбинського пройшла урочиста церемонія нагородження конкурсу-премії «Гордість району 2017». 7 квітня у Ніжинському академічному українському драматичному театрі імені М. Коцюбинського пройшла урочиста церемонія нагородження конкурсу-премії «Гордість району 2017». Переможцем в номінації «За відданість справі» став директор інституту Василь Лукач.

Протягом десятиліть під його керівництвом здійснюється підготовка поколінь висококваліфікованих фахівців для аграрного сектору району і економіки області загалом. Інноваційні підходи, наукові проекти, креативний підхід та вимогливість до себе і колективу вже стали фірмовим стилем нашого директора. Василь Степанович віддано служить рідному навчальному закладу і державі загалом, підтримуючи її і як волонтер, справжній патріот. Тому щиро вітаємо нашого керівника та бажаємо міцного здоров’я та нових звершень у майбутньому.

Також серед лауреатів в номінації «Фізична культура і спорт» цього святкового вечора був викладач кафедри життєдіяльності людини Володимир Сахно, який керує секцією легкої атлетики і не лише прививає любов до спорту молоді, а вчить їх перемагати і достойно приймати поразки. До того ж Володимир Костянтинович є учасником АТО, то ж власним прикладом демонструє силу духу не тільки на стадіоні, а і по життю.

Пишаємося Вами, наша Гордість!


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook