ПАМ’ЯТНІ ЗУСТРІЧІ

5 квітня 2017, 9:00

Кафедру фізіології, патофізіології та імунології тварин відвідав випускник факультету ветеринарної медицини НУБіП України, а нині - народний депутат Верховної ради України Єдаков Ярослав Юрійович.
Гість цікавився досягненнями кафедри та планами на майбутнє в переддень 100-літнього Ювілею факультету ветеринарної медицини, до якого готується  колектив ФВМ і Університету та вся ветеринарна спільнота України.


Після ознайомлення з навчальними та науковими лабораторіями  кафедри  особливу зацікавленість гостя викликали, зокрема, діяльність навчально-наукової лабораторії кафедри «Центр клітинних технологій у ветеринарній медицині», створеної наказом ректора для забезпечення освітянської, дослідницької та інноваційної діяльності.


В змістовному обміні думками щодо подальшого розвитку кафедри та її підрозділів учасники зустрічі підкреслили необхідність пошуку шляхів прискорення матеріально-технічного переозброєння навчальних та наукових лабораторій кафедри для організації навчально-наукової діяльності  за міжнародними стандартами.
На зустрічі Я.Ю. Єдаков закликав всіх науковців, освітян і практичних працівників галузі ветеринарної медицини об’єднати зусилля в подоланні кризової ситуації, що виникла внаслідок бездумного реформування ветеринарної служби, що завдало вітчизняній ветеринарній галузі значних економічних та моральних  збитків.


У зустрічі взяли участь завідувач кафедри проф. Карповський В.І., професор кафедри Мазуркевич А.Й., заступник декан ФВМ доц. Данілов В.Б. та інші співробітники.

Ю. Харкевич

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook