Ректорат

25 квітня 2017, 9:00

25 квітня 2017 р.                    Київ                             протокол № 4

Засідання відбудеться о 900 в ауд. 201 навчального корпусу № 3


ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Про стан виховної роботи та розвиток студентського самоврядування в університеті. Доповідає директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Коваленко Віталій Петрович та голова Студентської організації університету Вакарчук Ілля Вікторович.

2. Про результати експертизи анотованих звітів по науково-дослідним роботам. Доповідає перший проректор Ібатуллін Ігор Ілліч.

3. Про проведення першого етапу конкурсу науково-дослідних робіт на 2018 рік. Доповідає перший проректор Ібатуллін Ігор Ілліч.

4. Про результати проведення атестації педагогічних працівників ВП НУБіП України. Доповідає начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Єресько Олег Вікторович.

5. Про стан ліквідації заборгованості з оплати за навчання та проживання в гуртожитках. Доповідають: проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович, декан економічного факультету Діброва Анатолій Дмитрович, декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Доля Микола Миколайович, декан механіко-технологічного факультету Михайлович Ярослав Миколайович, декан факультету аграрного менеджменту Остапчук Анатолій Дмитрович, декан агробіологічного факультету Забалуєв Віктор Олексійович.

6. Про перегляд вартості навчання на 2017-2018 н. р. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Бронін Олег Володимирович.

7. Про стан проведення весняно-польових робіт в НДГ НУБіП України. Доповідає начальник відділу інноваційної діяльності та трансферу технологій Туринський Василь Михайлович.

8. Про дотримання Правил внутрішнього розпорядку, заходів пожежної безпеки, безперебійної роботи електро- і водопровідної систем та інженерних комунікацій університету під час вихідних та травневих свят (з 29.04.2017 р. по 02.05.2017 р. та з 06.05.2017 по 09.05.2017 р.). Доповідає проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко Валерій Васильович.

9. Про план підготовки до проведення Дня університету (26 травня 2017 р.) та ХІХ зльоту студентських лідерів аграрної освіти. Доповідає директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Коваленко Віталій Петрович.

10. Про план заходів на травень 2017 р. Доповідає учений секретар Барановська Оксана Дмитрівна.

11. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Бронін Олег Володимирович.

11. Різне.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook