Співробітниками REEFMC було проведено лекцію для працівників лісового господарства на курсах підвищення кваліфікації в "Укрцентркадриліс"

10 лютого 2017 року
м. Боярка, "Укрцентркадриліс"

Співробітниками Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж було проведено лекцію для працівників лісового господарства, які проходять курси підвищення кваліфікації в Українському Центрі підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів лісового господарства

Після лекції проф. Зібцева С.В. усіх слухачів було поділено на три групи у яких вони працювали над поставленими їм завданнями. У результаті групової роботи представники кожної із груп презентували свої бачення покращення протипожежної безпеки у лісах України. Варто зазначити, що у всіх трьох групах було зроблено акцентр на роботу з громадськістю та фінансування, як основних факторів забезпечення ефективної протипожежної профілактики.

Також свої доповіді презентували співробітники Центру - Василь Гуменюк та Олександр Сошенський.

По завершеню заняття усім слухачам була запропонована екскурсія до ВП НУБіП України "Боярська ЛДС" з метою ознайомлення із передовою в Україні системою охорони лісів від пожеж. 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook