Чергове засідання наукового гуртка «Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні»

28 березня 2017, 10:00

 Учасники студентського наукового гуртка «Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні» під керівництвом доцента кафедри економічної теорії Коваль О.М. готуються до Фестивалю науки. На черговому засіданні гуртка , що відбулось 27 березня 2017 року, обрано голову гуртка, заступника і секретаря. Відповідно до плану роботи обговорено особливості написання наукових робіт, уточнено індивідуальні теми і плани.

  

Учасники гуртка не тільки займаються науковою діяльністю, але й відвідують цікаві музеї в Києві. Один із них- Музей Новин.

Це є масштабний культурно-освітній проект "Музей новин", приурочений до 20-річчя програми ТСН. Експозиція музею, яку представла у головному виставковому просторі Києва — Мистецькому Арсеналі — розповіла про те, як створюються новини, як вони змінюють життя своїх героїв, розкрила таємниці рейтингів та внутрішню "кухню" виробництва новин, презентувала унікальні експонати часів здобуття незалежності, а також представила 100 головних новин України.
Експозиція музею налічувала 10 залів з інтерактивними зонами, кожна з яких присвячена окремій темі, в тому числі економічному розвитку країни за цей період.
В одному із залів студенти гуртка змогли побачити як виглядали гроші незалежної України в купонах, а також проаналізувати масштаби інфляції.
    

На інтерактивному стенді студенти змогли приміряти наряди журналістів ТСН. Та особливо цікавою залою, виявилось про природу, де була ферма мурахів. Отже, студентам гуртка сподобалась виставка і ми неодмінно побуваємо на екскурсіях іще.


Підготувала студентка 2 курсу економічного факультету Павленко Жанна.
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook